Držiak ITECH T3001
Krátka recenzia
Vybraté v hodnotení
5
TopRating
konzoly pre televízory
Pre uhlopriečku 15-40 "- Pre uhlopriečku 42-70" - Stojace na zemi - Otočné - štandard VESA
Kúpte si držiak ITECH T3001
Špecifikácie Držiak ITECH T3001
Yandex.Market dáta
| možnosti | |
| Typ | stojan |
| Vymenovanie | LCD TV |
| Maximálne zaťaženie | 30 kg |
| Počet políc | 3 |
| Počet stupňov voľnosti | 1 |
| Diagonálna televízia | 32-55 palcov |
| Otočiť sa | tam je |
| Štandard Vesa | 300x200 mm, 200x200 mm, 300x300 mm, 400x200 mm, 400x300 mm, 400x400 mm, 600x400 mm |
| Ďalšie informácie | rotácia konzoly: + 15 ° ~ -15 ° |
Názory z držiaka ITECH T3001
Yandex.Market dáta
Výhody:
Kompaktnosť, štýlovosť
Nevýhody:
žiadny kanál pre vodiče
Komentár:
Odporucit
25. septembra 2019, Jegoryevsk
Výhody:
Veľmi krásna, funkčná a odolná polica, na ktorej sa nachádzalo všetko moje vybavenie, pozostávajúce z: plazmy, centrálneho reproduktora (stĺpca), stereofónneho prijímača a prehrávača Blue-ray. Všetko vyzerá skvele a harmonicky. Spočiatku som mal obavy že náklad z vyššie uvedených položiek by bol pre ňu príliš veľký, ale nie, všetko je v poriadku !!!!
Nevýhody:
Nie
Komentár:
Odporúčam všetkým kúpiť!
13. novembra 2019, Kursk
Výhody:
Cenovo dostupné, ľahko zostaviteľné, bohatá sada úchytov (aj keď som pre svoj televízor musel ešte kúpiť dlhé skrutky, aby som zaistil mierny vertikálny náklon), zarážky na dvoch kolesách na upevnenie polohy, celkom štýlový vzhľad.
Nevýhody:
Neexistuje žiadny káblový kanál, nie je možné upraviť sklon konzoly vo vertikálnej rovine, hoci zo sady úchytov môžete ľahko zdvihnúť dva páry plastových podložiek rôznych dĺžok, aby ste mohli televízor nainštalovať s odchýlkou asi 10 stupňov.
Komentár:
Dobrá moderná verzia televízneho nočného stolíka so schopnosťou rýchleho pohybu po miestnosti. Rúrka je vo vnútri dutá s trojramennou vzperou po celej svojej dĺžke, ktorá poskytuje dostatočnú štrukturálnu tuhosť, ale zároveň výrazne znižuje hmotnosť. Všeobecne sa aj napriek chatrnému vzhľadu ukazuje, že dizajn je dosť stabilný, stredná a horná polica je držaná v skutočnosti iba na dištančnej vložke a rúrkovej skrinke, takže som ich nepreťažoval, hoci stredná polica sa dokonale hodila pre stolný počítač tenkého typu s hmotnosťou približne 10 kg. Z technického hľadiska dizajn umožňuje otočenie jednej alebo dvoch políc v opačnom smere k obrazovke, aby sa vytvorilo protizávažie alebo uvoľnilo miesto priamo pred televízorom, aj keď to nedáva veľký zmysel.
30. marca 2020, Moskva